Kattotyöt vuosien ammattitaidolla.

Laadukkaan lopputuloksen takaa henkilöstömme monipuolinen kokemus sekä erilaiset sertifikaatit

Ota yhteyttä ›

Laadulla ja ammattitaidolla

Kattotyöt vuosien ammattitaidolla Päijät-Hämeen alueella

Kattokorjaukset

Ammattitaitoisella ja laadukkaalla katonpaikkauksella katon elinkaarta voidaan jatkaa useilla vuosilla ja akuutit ongelmakohdat saadaan nopeasti korjattua. Voit kääntyä puoleemme kun tarvitset katonpaikkausta. Teemme katonpaikkauksia ammattitaidolla erilaisiin kiinteistöihin. Käytämme paikkauksessa mm. Laadukkaita Enke-Werkin tuotteita ja olemme tehtaan valtuuttama asennusliike.

Katonpesu ja maalaus

Katto kannattaa huoltaa säännöllisesti varsinkin jos talon läheisyydessä on paljon puita. Katon hyvällä huollolla pidennät kattosi elinkaarta huomattavasti. Teemme katonpesut ja katonmaalaukset ammattitaidolla pelti -ja tiilikatoille. Voit tilata meiltä erikseen vain katonpesun tai pesun ja pinnoituksen. Käytämme katon pinnoituksissa vain kotimaisia laadukkaita tuotteita. 

Katon kuntotarkastus

Meiltä saat puolueettoman kuntotarkastuksen, jossa tarkastamme kattosi kunnon ja tarvittaessa teemme toimenpide-ehdotuksen, joka ei sido sinua mihinkään remonttiin. Voit käyttää raporttia esimerkiksi sopivan kattourakoitsijan valintaan. Teemme katon kuntotarkastukset omakotiasujille, taloyhtiöille ja liikekiinteistöille Päijät-Hämeen alueella.

Ota yhteyttä

Laadukkaat ulkomaalaukset

Toteutamme laadukkaasti kaikenlaiset ulkomaalaukset omakotiasujille ja taloyhtiöille. Oma nostokalustomme helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti työtä. Mikäli talossa ei ole uusi ulkoverhous puhdistamme sen ennen maalausta tai tarvittaessa teemme homepesun. Suojaustyöt, ulkoverhouksen puhdistus ja loppusiivous kuuluu aina urakkaamme. Käytämme vain laadukkaita ulkomaalaustuotteita. Taloyhtiöille ja liikekiinteistöille teemme myös erikseen julkisivupuhdistuksia ja pesuja. Kysy tarjous.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita