Kattotyöt vuosien ammattitaidolla.

Laadukkaan lopputuloksen takaa henkilöstömme monipuolinen kokemus sekä erilaiset sertifikaatit

Ota yhteyttä ›

Laadulla ja ammattitaidolla

Kattotyöt vuosien ammattitaidolla Päijät-Hämeen alueella

Katon huolto

Ammattitaitoisella ja laadukkaalla katon huollolla katon elinkaarta voidaan jatkaa useilla vuosilla ja akuutit ongelmakohdat saadaan nopeasti korjattua. Voit kääntyä puoleemme kun tarvitset katon huoltoa. Teemme kattohuoltoja ammattitaidolla erilaisiin kiinteistöihin. Korjaamme myös erilaisia kattovuotoja. Käytämme korjauksissa mm. Laadukkaita Saksalaisia Enke-Werkin tuotteita ja olemme tehtaan valtuuttama asennusliike.

Katon puhdistus ja kattopinnoitteen suojaus

Katto kannattaa puhdistaa säännöllisesti varsinkin jos talon läheisyydessä on paljon puita. Katon hyvällä huollolla pidennät kattosi elinkaarta huomattavasti. Teemme katon ja vesikourujen puhdistukset ammattitaidolla kaikille katoille. Katto voidaan puhdistaa mekaanisesti esim. harjaamalla tai pestä painepesurilla. Voit tilata meiltä erikseen vain katon puhdistuksen tai puhdistuksen ja pinnoituksen. Käytämme katon pinnoituksissa vain kotimaisia laadukkaita tuotteita. 

Katon kuntotarkastus

Meiltä saat puolueettoman kuntotarkastuksen, jossa tarkastamme kattosi kunnon ja teemme toimenpide-ehdotuksen, joka ei sido sinua mihinkään remonttiin. Teemme katon kuntotarkastukset omakotiasujille, taloyhtiöille ja liikekiinteistöille Päijät-Hämeen alueella.

Ota yhteyttä

Laadukkaat ulkomaalaukset

Toteutamme laadukkaasti ulkomaalaukset erilaisiin kiinteistöihin. Mikäli talossa ei ole uusi ulkoverhous puhdistamme sen ennen maalausta tai tarvittaessa teemme homepesun. Suojaustyöt, ulkoverhouksen puhdistus ja loppusiivous kuuluu aina urakkaamme. Käytämme vain laadukkaita kotimaisia ulkomaalaustuotteita. Taloyhtiöille ja liikekiinteistöille teemme myös julkisivupuhdistuksia ja pesuja. Kysy tarjous.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita