Monipuoliset remonttipalvelut laadulla ja ammattitaidolla

Teemme kaikenlaisia remontteja niin yksityisille kuin taloyhtiöille.

Ota yhteyttä ›

Remontti -ja rakennuspalvelut ammattitaidolla

Kattavat remonttipalvelut Päijät-Hämeen alueella

Olipa kyseessä sitten pienempi remontti tai isompi korjaushanke, meihin kannattaa olla yhteydessä. Hoidamme työt ripeästi ja ammattitaidolla. Remontoinnissa monipuolisuus on valttimme, meiltä löytyy jokaiseen hommaan ammattitaitoinen tekijä. 

Sauna- ja pesuhuoneremontit

Kaipaavatko saunatilasi uutta ilmettä tai vaativampaa korjausta? Voit huoletta kääntyä puoleemme. Toteutamme sauna- ja pesuhuoneremontit laadulla ja ammattitaidolla pääasiassa taloyhtiöille. Jokainen sauna- ja pesuhuoneremontti toteutetaan asiakkaan tyylillä.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuone on märkätila, jossa pienikin remontti kannattaa jättää ammattilaisille. Meillä on tarvittavat rakentamisen sertifioinnit mm. märkätilasertifikaatit, jotta voit luottaa työmme laatuun. Me remontoimme laadulla ja ammattitaidolla kylpyhuoneestasi sekä kauniin että käytännöllisen. Remontoimme toiveidesi mukaisen kylpyhuoneen Päijät-Hämeen alueella.

Ota yhteyttä ›
Huoneistoremontit nopeasti ja ammattitaidolla

Huoneistoremontit

Toteutamme kaikki huoneistoremontit Päijät-Hämeen alueella laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Huoneistoremontin aikana uudistetaan useita kodin eri kohteita kerralla. Huoneistoremonttipalveluumme kuuluvat esimerkiksi seinäpintojen tasoite -ja maalaustyöt, lattiapintojen uusinnat, listoitukset -ja erilaiset paneloinnit sekä kalusteiden asennukset.

Teemme kokonaisvaltaiset huoneistoremontit ja pienet pintaremontit avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat saman katon alta kaikki huoneistoremontissa tarvittavat palvelut ja tarvikkeet.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita