Remontit

Teemme kaikenlaisia remontteja niin yksityisille kuin taloyhtiöille.
Olipa kyseessä sitten pienempi tai isompi remontti niin meihin kannattaa olla yhteydessä. Pienet korjaukset pystymme hoitamaan nopeasti ja tehokkaasti. Remontoinnissa monipuolisuus on valttimme. Meiltä löytyy jokaiseen hommaan ammattitaitoinen tekijä. Tarvittaessa myös LVIS-työt hoituvat kauttamme.
Kaikista töistä kotitalousvähennys!

Katonpesu ja katonmaalaus

Teemme katonpesut ja katonmaalaukset ammattitaidolla pelti -ja tiilikatoille. Voit tilata meiltä erikseen vain katonpesun tai pesun ja pinnoituksen.
Katto kannattaa huoltaa säännöllisesti varsinkin jos talon läheisyydessä on paljon puita. Katon hyvällä huollolla pidennät kattosi elinkaarta huomattavasti.
Käytämme katon pinnoituksissa vain kotimaisia laadukkaita tuotteita. 
 

Liiketilamuutokset

Meillä on runsaasti kokemusta erilaisista liiketiloihin tehtävistä muutostöistä. Teemme erilaisia tilamuutoksia teollisuuslaitoksiin, liikekiinteistöihin, autotaloihin, kauppakeskuksiin ja toimistotaloihin. Hoidamme tilamuutokset ammattitaidolla ja kauttamme hoituu myös LVIS työt.

Ulkomaalaukset

Teemme laadukkaasti kaikenlaiset ulkomaalaukset omakotiasujille ja taloyhtiöille. Oma nostokalustomme helpottaa ja nopeuttaa työtä. Mikäli talossa ei ole uusi ulkoverhous puhdistamme sen ennen maalausta tai tarvittaessa teemme homepesun. Suojaustyöt, ulkoverhouksen puhdistus ja loppusiivous kuuluu aina urakkaamme. Käytämme vain laadukkaita ulkomaalaustuotteita. Taloyhtiöille ja liikekiinteistöille teemme myös erikseen julkisivupuhdistuksia ja pesuja. Kysy tarjous.

Kartoitukset

Teemme seuraavat kartoitukset ammattitaidolla kuluttajille, taloyhtiöille ja rakennuttajille: – Asbestikartoitus – Sisäilmanäytteet mm. aggressiivinen ilmanäyte – Haitta-aine kartoitukset Kartoittajallamme on RKM AMK tutkinto sekä tarvittavat asbesti -ja haitta-aine pätevyydet. Kartoituksissa ota yhteyttä: Lauri Matikainen 0405177251, lauri@tilaremontit.fi

Teollisuuden kunnossapito

Teemme teollisuuteen kattavasti erilaisia kunnossapitotöitä, tilamuutoksia sekä remontteja.
Teollisuus on meille tuttu ympäristö ja otamme toiminnassamme huomioon sen ettei työskentelymme haittaa asiakkaan prosesseja. Huolehdimme turvallisuudesta ja työntekijöiden riittävästä perehdytyksestä.

Katonpaikkaus

Teemme katonpaikkauksia ammattitaidolla erilaisiin kiinteistöihin. Ammattitaitoisella katonpaikkauksella katon elinkaarta voidaan jatkaa useilla vuosilla ja akuutit ongelmakohdat saadaan nopeasti korjattua. Käytämme paikkauksessa mm. Laadukkaita Enke-Werkin tuotteita ja olemme tehtaan valtuuttama asennusliike.

Pulupiikkien asennus

Meidän kauttamme saat pulupiikit asennettuna nopeasti ja ammattitaidolla. Piikit eivät luonnollisestikaan vahingoita lintuja, mutta estävät niitä laskeutumasta sellaisille paikoille, joihin piikit on asennettu. Omaisuutesi jää sotkematta ja linnut etsivät toisen pesintäpaikan.

Lumenpudotus

Teemme lumenpudotustöitä ammattimaisesti ja ennenkaikkea turvallisesti. Huolehdimme siitä, että katolla ollaan aina asianmukaisissa turvavälineissä ja rakennuksen ympärillä liikkuminen on turvallista. Pudotamme lumet kattoa ja kattorakenteita vahingoittamatta.

Katon kuntotarkastus

Teemme katon kuntotarkastukset omakotiasujille, taloyhtiöille ja liikekiinteistöille.
Meiltä saat puolueettoman kuntotarkastuksen, jossa tarkastamme kattosi kunnon ja tarvittaessa teemme toimenpide-ehdotuksen, joka ei sido sinua mihinkään remonttiin. Voit käyttää raporttia esimerkiksi sopivan kattourakoitsijan valintaan.

Hoitolaitokset

Toteutamme kaikenlaiset remontit hoitolaitoksille ja palvelutaloille. Otamme työskentelyssä huomioon hygienian ja pölynhallinnan sekä osastoimme remontoitavat alueet.
Otamme toiminnassamme huomioon myös palvelutalojen asukkaat sekä hoitotoiminnan.