Monipuoliset remonttipalvelut laadulla ja ammattitaidolla

Teemme kaikenlaisia remontteja niin yksityisille kuin taloyhtiöille.

Ota yhteyttä ›

Laatu palvelun ytimessä

Kattavat remonttipalvelut Päijät-Hämeen alueella

Olipa kyseessä sitten pienempi tai isompi remontti, meihin kannattaa olla yhteydessä. Pienet korjaukset pystymme hoitamaan nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme Päijät-Hämeen alueella. Remontoinnissa monipuolisuus on valttimme, meiltä löytyy jokaiseen hommaan ammattitaitoinen tekijä. 

Sauna- ja pesuhuoneremontit

Kaipaavatko saunatilasi uutta ilmettä tai vaativampaa korjausta? Voit huoletta kääntyä puoleemme. Toteutamme sauna- ja pesuhuoneremontit laadulla ja ammattitaidolla pääasiassa taloyhtiöille. Jokainen sauna- ja pesuhuoneremontti toteutetaan asiakkaan tyylillä.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuone on märkätila, jossa pienikin remontti kannattaa jättää ammattilaisille. Meillä on tarvittavat ammattilaisten sertifioinnit, jotta voit luottaa työmme laatuun. Me remontoimme laadulla ja ammattitaidolla kylpyhuoneestasi sekä kauniin että käytännöllisen. Remontoimme toiveidesi mukaisen kylpyhuoneen Päijät-Hämeen alueella.

Ota yhteyttä ›

Huoneistoremontit

Toteutamme kaikki huoneistoremontit Päijät-Hämeen alueella laadulla ja sovitussa aikataulussa pysyen. Huoneistoremontin aikana uudistetaan useita kodin eri kohteita kerralla. Huoneistoremonttipalveluumme kuuluvat esimerkiksi seinäpintojen tasoite-, maalaus- ja tapetointityöt, lattiapintojen uusinnat, listoitukset ja erilaiset paneloinnit.

Teemme kokonaisvaltaiset huoneistoremontit ja pienet pintaremontit avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat saman katon alta kaikki huoneistoremontissa tarvittavat palvelut ja tarvikkeet.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita